۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۰۲۱-۲۲۰۷۹۶۲۴
تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، پلاک 78، ساختمان سعادت، واحد 4
دکتر صالح محبی / جراحی بینی / جراحی بینی استخوانی
مدت زمان مطالعه ۳ دقیقه

جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی یک جراحی زیبایی است که نسبت به جراحی بینی گوشتی بهتر انجام می شود و افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند از نتیجه جراحی خود راضی تر هستند. بینی های استخوانی معمولا دارای استخوان محکم، پوست نازک و غضروف های سفت هستند به همین دلیل فرم بهتری نسبت به بینی های گوشتی می گیرند. بینی های استخوانی به دلیل داشتن تیغه های محکم، برآمدگی و قوزنیاز است از استخوان یا غظروف های آن ها برداشته شود تا وضعیت مناسبی پیدا کنند.

جراحی بینی استخوانی

بینی استخوانی

این نوع بینی ها معمولا دارای استخوان قوی و غضروف محکم هستند و اغلب دارای قوز و برآمدگی هستند و به ظاهر باریک و بلندشان معروف هستند و و گزینه های مناسبی برای جراحی بینی از نوع فانتزی و یا عروسکی هستند. وبسیاری از متقاضیان جراحی بینی که دارای این نوع بینی هستند بعد از عمل جراحی از نتیجه آن راضی خواهند بود. از معایب یک بینی استخوانی می توان به قوز و برآمدگی بینی، وجود گودی و فرو رفتگی در پشت بینی، انحراف تیغه استخوانی بینی، عدم تقارن ومتناسب نبودن پهنای قسمت بالا یا پایین بینی می توان اشاره کرد.

نحوه جراحی بینی استخوانی

در جراحی بینی استخوانی، برداشتن قوز بینی تغییرات بسیار چشم گیری در بینی فرد ایجاد می کند اما باید توجه داشت که فقط برداشتن قسمت اضافه غضروف و استخوان باعث زیبایی بینی نمی شود و پس از آن باید تقویت بافت های باقی مانده و ترمیم بینی نیز انجام شود. در جراحی بینی استخوانی ابتدا شکاف هایی برای دست پیدا کردن به استخوان و غضروف بینی در جهت برداشتن قوز و برآمدگی بروی بینی توسط ابزاهای مخصوص که برای شکستن قسمت های زائد مورده استفاده قرار می گیرد ایجاد می شود. در برخی از موارد جراحان بینی، قوزها و برآمدگی های روی بینی را برش می دهند و از سمباده برای ظرافت کار بیشتراستفاده می کنند.

یکی از عوامل موثر در جراحی بینی پوست بینی می باشد زیرا اگر پوست زخیم باشد ظرافت های انجام شده بروی بینی توسط جراح قابل مشاهده نیست و نوک بینی مختصری گرد می شود. و از طرف دیگر اگر پوست بینی خیلی نازک باشد ممکن است نامنظمی ها زیر قابل لمس و حتی قابل مشاهده باشد. به عبارت دیگر اگر بینی استخوانی باشد و به همراه قوز و برآمدگی دارای پوست ضخیمی باشد به احتمال نتیجه عمل در قسمت نوک بینی خیلی عالی نخواهد شد.

اقدامات پس از جراحی بینی استخوانی

  • استفاده از کمپرس یخ برای کاهش تورم در اطراف چشم و گونه
  • خودداری کردن از فین کردن و تخلیه ترشحات بینی
  • شستشویی بینی به مدت دوهفته توسط سرم
  • استراحت کردن به مدت ۴۸ ساعت و قرا دادن سر به سمت بالا
  • اجتناب از خوردن غذاهای که نیاز به جویدن طولانی مدت دارند.
  • استحمام پس از جراحی بینی باید به گونه ای باشد که پانسمان بینی خیس نشود و برای جلوگیری از این کار نباید سر و صورت خود را خیس نمایید.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم

با تشکر مدیریت سایت دکترصالح محبی جراح  بینی و متخصص گوش و حلق و بینی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
دکتر صالح محبی

دکتر صالح محبی

فلوشیپ جراحی قاعده جمجمه از آلمان
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی قاعده جمجمه و سرطان (مرکز پزشکی هانوفر MHHو مرکز علوم اعصاب هانوفر INI)
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال ۱۳۹۵
دکترای تخصصی علوم اعصاب بالینی (PhD)- دانشگاه علوم پزشکی تهران (پروژه مشترک ایران- آلمان)
مدرک برد تخصصی گوش حلق بینی-جراحی سر و گردن از دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۳۸۲-۱۳۸۶
برچسب ها:
مقالات مرتبط
جراحی پولیپ بینی+ مزایا

جراحی پولیپ بینی+ مزایا

جراحی پولیپ‌های بینی یکی از روش‌های درمانی قطعی این بیماری است جراحی برای برداشتن پولیپ با تجویز پزشک متخصص گوش،حلق و بینی...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *