۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۰۲۱-۲۲۰۷۹۶۲۴
تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، پلاک 78، ساختمان سعادت، واحد 4
دکتر صالح محبی / عمل گوش / غده پشت گوش ( علائم، دلایل و روش درمان آن)
مدت زمان مطالعه ۸ دقیقه

غده پشت گوش ( علائم، دلایل و روش درمان آن)

غده پشت گوش در بیشتر موارد بی‌خطر هستند و اغلب با دارو برطرف می شوند، اما به ندرت نشانه ای از یک مشکل خطرناک یا تهدید کننده هستند. توده ها می توانند اندازه متفاوتی داشته باشند اما عموماً برآمدگی های کوچک تا متوسط ​​هستند که ممکن است در هر جایی از پشت گوش ایجاد شوند وممکن است سخت یا نرم باشند. در برخی موارد، حتی امکان دارد دردناک یا حساس باشند. اگر دچار عفونت گوش شدید و تحت درمان قرار نگیرید، ممکن است دچار عفونت جدی تر یا ایجاد استخوان پشت گوش شوید.

علل ایجاد غده پشت گوش
علل ایجاد غده پشت گوش

بیشتر بخوانید: بیماری های عفونی گوش

علائم غده پشت گوش

از طریق لمس کردن و دست زدن به پشت گوش به راحتی، می توانید وجود غده را پشت گوش خود احساس کنید، اما علائمی که باعث می شود به وجود یک غده در پشت گوش خود پی ببرید شامل موارد زیر است:

  • تورم یا برآمدگی در ناحیه پشت گوش که ممکن است با درد همراه باشد.
  • احساس درد یا فشار در ناحیه پشت گوش از دیگر علائم این عارضه است.
  • از دیگر علائم بارز این عارضه افزایش اندازه یا تغییر شکل غده در ناحیه پشت گوش است.
  • احساس گرما یا حساسیت در ناحیه غده که می تواند آزاردهنده باشد.
  • احساس ناراحتی یا گرفتگی در گوش یا منطقه اطراف آن از دیگر علائم وجود غده پشت گوش خواهد بود.
  • غده پشت گوش ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی مانند سرفه، سردرد، یا احساس خستگی شود.
  • قرمزی و تورم در ناحیه پشت گوش ایجاد می‌شود.
  • در برخی موارد، ممکن است غده پشت گوش فشار بیشتری به عصب‌های اطراف داشته باشد که موجب درد در دیگر نقاط سر یا گردن می‌شود.
  • غده پشت گوش می تواند بر میزان شنوایی اثر گذار باشد.و شنوایی را تا حدی کاهش دهد.
  • احساس وزوز مداوم در گوش نیز از دیگر علائم این عارضه به شمار می‌آید.

تشخیص وجود غده پشت گوش

تشخیص وجود غده پشت گوش معمولاً توسط متخصص گوش، حلق و بینی انجام می‌شود. روش‌های مختلفی برای تشخیص این مسئله وجود دارد که شامل موارد زیر است:

بررسی فیزیکی: پزشک ابتدا با مطالعه سوابق پزشکی فرد و انجام بررسی‌های فیزیکی، از جمله بررسی ناحیه پشت گوش، تورم، تغییرات در اندازه یا شکل غده و احساس درد در ناحیه تورم، سعی در تشخیص وضعیت غده می‌کند.

انجام آزمایش‌ها: پزشک ممکن است از آزمایش‌هایی مانند انواع تصویربرداری یا رادیوگرافی برای بررسی دقیق‌تر غده‌ها و تعیین علت آنها، کمک گیرد.

آزمایش‌های خونی: آزمایش خون ممکن است برای بررسی آسیب‌های مرتبط با بیماری‌های خونی مانند لوسمی و لنفوما انجام شود.
بیوپسی: در برخی موارد، پزشک ممکن است نمونه‌ای از بافت غده را برداشته و تحت میکروسکوپ مورد بررسی قرار دهد تا علت تورم و وجود غده مشخص شود.

دلایل به وجود آمدن غده پشت گوش

هرگونه توده یا غده‌ای که پشت گوش ظاهر می‌شود، ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که از یک کیست ساده تا تومورهای بدخیم متغیر است.در ادامه به دلایل ایجاد غده های پشت گوش اشاره خواهیم کرد:

عفونت: توده های پشت گوش می توانند در اثر عفونت گلو (مانند فارنژیت)، ویروس سرماخوردگی یا آنفلوانزا، مونونوکلئوز، اوتیت، ورم ملتحمه، تبخال، حفره، التهاب لثه یا سرخک ایجاد شوند؛ هر یک از این عفونت ها می تواند باعث تورم غدد لنفاوی در ناحیه آسیب دیده خود (یعنی در گلو یا کنار سر) شود. گره‌های لنفاوی معمولاً با افزایش اندازه در هنگام مبارزه بدن با عفونت واکنش نشان می‌دهند.

ماستوئیدیت: ماستوئیدیت یک عفونت در استخوان واقع در پشت گوش است. که می‌تواند به دنبال عفونت گوش رخ دهد، به خصوص اگر به درستی درمان نشده باشد. این عارضه در کودکان زیر ۲ سال شایع تر است، اما در هر سنی ممکن است رخ دهد. ماستوئیدیت معمولاً با علائمی مانند سردرد، کاهش شنوایی و ترشح مایع مانند از گوش همراه است.

آکنه: آکنه زمانی رخ می دهد که منافذ پوست به دلیل تولید بیش از حد سبوم یا چربی مسدود می شود؛ سبوم توسط غدد چربی که در پایه فولیکول مو قرار دارند ساخته می شود و می تواند با سلول های مرده پوست ترکیب شود و جوش ایجاد کند؛ جوش ها اغلب می توانند دردناک باشند و ممکن است متورم شوند و همین باعث ایجاد غده پشت گوش می شود.

آبسه در لاله گوش: آبسه زمانی ایجاد می شود که بافت یا سلول های ناحیه ای از بدن عفونی شود و در این زمان بدن شما با تلاش برای از بین بردن باکتری یا ویروس مهاجم به عفونت پاسخ می دهد، برای مبارزه با باکتری ها، بدن شما گلبول های سفید خون را به مناطق آلوده می فرستد. این گلبول های سفید شروع به جمع شدن در محل آسیب دیده می کنند و در نتیجه چرک شروع به رشد می کند. چرک یک محصول غلیظ و مایع مانند است که از گلبول های سفید مرده، بافت، باکتری ها و سایر مواد مهاجم ایجاد می شود؛ آبسه ها اغلب دردناک و در لمس گرم هستند.

غدد لنفاوی متورم: غدد لنفاوی، می توانند در سراسر بدن یافت شوند و معمولاً در صورت وجود عفونت یا التهاب در ناحیه آسیب دیده متورم (یا واکنشی) می شوند. غدد لنفاوی نیز به دلیل بیماری های خودایمنی، استفاده از داروها یا حتی سرطان سر و گردن یا لنفوم متورم می شوند.

بیماری‌های خودایمنی: بیماری‌هایی مانند لوپوس یا آرتریت روماتوئید می‌توانند باعث التهاب و تورم غدد لنفاوی شوند.سیالادنیت: التهاب غدد بزاقی (به ویژه غده پاروتید که نزدیک گوش قرار دارد) می‌تواند باعث تورم پشت گوش شود.

التهاب غده پاروتید (سیالادنیت): التهاب غدد بزاقی که نزدیک گوش قرار دارند، می‌تواند باعث تورم و ایجاد غده پشت گوش شود. این التهاب ممکن است ناشی از عفونت یا انسداد مجاری بزاقی باشد.

آسیب فیزیکی: ضربه یا آسیب به ناحیه پشت گوش ممکن است باعث تجمع خون (هماتوم) یا التهاب شود که به صورت توده یا غده نمایان می‌شود.

بیماری‌های خونی: برخی از بیماری‌های خونی مانند لوسمی و لنفوما می‌توانند منجر به تورم و بروز غده‌های پشت گوش شوند.
عوامل دیگر: عوامل دیگری مانند استفاده از مواد مخدر، عوامل محیطی مانند آلودگی هوا، و یا عوامل ژنتیک نیز ممکن است نقشی در بروز غده‌های پشت گوش داشته باشند.

انواع غده پشت گوش

غده‌هایی که ممکن است در پشت گوش ایجاد شوند، می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند که در ادامه به برخی از اشاره خواهیم کرد:

کیسه سباسه: کیست سباسه نوعی توده پر از مایع است که در زیر پوست ایجاد می شود و از ماده ای به نام سبوم تشکیل شده است. این کیست ها می توانند در هر ناحیه ای از بدن ظاهر شوند و معمولاً در لمس نرم هستند. هنگامی که لمس می شود، کیست های چربی معمولا حرکت می کنند و دردناک نیستند. کیست های چربی که متورم، حساس، قرمز یا دردناک می شوند باید توسط متخصص بررسی شوند. اغلب اوقات، پزشک ممکن است تصمیم بگیرد که یک روش کوچک برای برداشتن کیست انجام دهد.

کیست‌های درموئید: این کیست‌ها از سلول‌های جنینی باقی‌مانده تشکیل می‌شوند و می‌توانند حاوی مو، پوست یا حتی دندان باشند. آن‌ها معمولاً خوش‌خیم هستند ولی ممکن است برای جلوگیری از عوارض، نیاز به جراحی داشته باشند.

فیبروم: یک توده خوش‌خیم که از بافت فیبروزی تشکیل شده و معمولاً بدون درد است.

لیپوم: لیپوم نوعی توده است که باعث درد یا علائم دیگری نمی شود. که یک رشد بیش از حد سلول های چربی است که می تواند در هر نقطه از بدن ظاهر شود و به طور معمول به آرامی رشد می کند. لیپوم در مقایسه با کیست سباسه متفاوت است زیرا؛ از سلول های چربی تشکیل شده است، در حالی که کیست های چربی از سبوم تشکیل شده اند. درمان هر دوی این توده ها، یکسان است و معمولاً شامل برداشتن با جراحی است؛ لازم به ذکر است که لیپوم ها همیشه از سطح پوست قابل تشخیص نیستند، اما با بزرگتر شدن آنها، احتمال اینکه بتوانید آنها را با دست خود حس کنید، بیشتر می شود.

جراحی غده پشت گوش

اوتیت مدیا: اوتیت مدیا یک نوع عفونت است که بیماری گوش شناگر نیز نامیده می شود. اوتیت میانی اصطلاح دیگری برای عفونت گوش است که می توانند باکتریایی یا ویروسی باشند. هنگامی که عفونت رخ می دهد، می تواند باعث تجمع مایع دردناک و تورم شود. این علائم ممکن است منجر به تورم قابل مشاهده پشت گوش شود، که معمولا از آنتی بیوتیک ها برای درمان آنها استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: التهاب گوش میانی

کیست های چربی: کیست های سباسه برجستگی های غیر سرطانی هستند که در زیر پوست و بیشتر روی سر، گردن و بالاتنه ایجاد می‌شوند، این نوع کیست منبع در اطراف غده چربی ایجاد می کند که مسئول تولید روغنی است که پوست و موی فرد نیاز دارد. اکثر کیست‌های چربی درد کمی ایجاد می‌کنند. آنها ممکن است به دلیل جایی که در بدن شما ایجاد می‌شوند ناراحت کننده یا تحریک کننده باشند.

سرطان: علت بروز تورم غدد لنفاوی در پشت گوش و گردن می تواند انواع خاصی از سرطان مانند باشد. در صورتی که درمان به موقع صورت گیرد می توان نتایج بسیار خوبی را بدست آورد؛ طبق تحقیقات انجام شده در این زمینه و گفته انجمن سرطان آمریکا، در سیستم لنفاوی سرطان می تواند تشکیل شود و در صورتی که به موقع درمان نشود می تواند در آن ناحیه گسترش پیدا کرده و به سایر نواحی بدن منتقل شود.

غده-پشت-گوش

بیشتر بدانید: تومور های گوش

سوالات متداول غده پشت گوش

نتیجه گیری

غده پشت گوش ممکن است به عنوان نشانه‌ای از مسائل مختلف از جمله عفونت‌ها، التهاب‌ها، آسیب‌ها و بیماری‌های خونی ظاهر شود. علائم متداول شامل تورم، درد و تغییرات در اندازه یا شکل غده است. در صورت وجود غده پشت گوش یا هرگونه تغییر دیگر در ناحیه پشت گوش، مهم است که به مشاوره و بررسی پزشک متخصص مراجعه کنید تا علت آن مشخص شده و درمان مناسب اعمال شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۴۰ میانگین: ۳.۴]
دکتر صالح محبی

دکتر صالح محبی

فلوشیپ جراحی قاعده جمجمه از آلمان
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی قاعده جمجمه و سرطان (مرکز پزشکی هانوفر MHHو مرکز علوم اعصاب هانوفر INI)
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال ۱۳۹۵
دکترای تخصصی علوم اعصاب بالینی (PhD)- دانشگاه علوم پزشکی تهران (پروژه مشترک ایران- آلمان)
مدرک برد تخصصی گوش حلق بینی-جراحی سر و گردن از دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۳۸۲-۱۳۸۶
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۶۶ دیدگاه ها
  1. من پشت گوشم تورم داشته یه گره هم در گردنم هست هر کجا رفتم میگن سینوزیت هست چیز خاصی نیست ولی من بعضی موقع ها به اون طرف گوشم نمیتونم بخوابم درد داره آیا بازم برم پیش یه متخصص یا نه؟

    پاسخ
    • سلام
      معمولا سینوزیت، در گردن و پشت گوش نمیرود و باید همان قسمت خود گوش و غده های بزاقی اطراف گوش و غدد لنفاوی آن قسمت بررسی شود و بعید است که ارتباطی به سینوزیت داشته باشد اما چون فرمودید درد دارد توصیه به مصرف مسکن و آنتی بیوتیک جهت کاهش درد و ااتهاب می شود.

      پاسخ
      • سلام این کیست یا جوش زیر پوستی پشت لاله گوش که با فشار دادن سفیدی وچربی خارج میشه رو چکار باید کرد کلا همش خارج بشن

        پاسخ
        • سلام به شما

          با الکل تمیز کنید ولی احتمالا لازمه خارج شود

          پاسخ
          • سلام . پسر سه ساله دارم . غده ای پشت گوشش هست وقتی فشار میدم احساس درد می‌کند. دارو یا شربتی برای خوب شدنش هست

  2. با سلام و خسته نباشید
    پسرم دوازده سالشه
    انروز متوجه شدم پشت گوشش نزدیک گردن آن قسمتی که استخوان داره ورم داره و سفته انکار یه استخوان اضافه است
    خیلی نگرانم لطف میکتید راهنمایی کنید

    پاسخ
    • با سلام
      غالبا موردی ندارد و تورم غدد لنفاوی پشت گوش است- در صورت تداوم معاینه حضوری توصیه می شود

      پاسخ
  3. سلام پسر من ۱۳ سالشه امروز فهمیدم یه برامدگی خیلی نرم پشت گوشش ایجاد شده که اندازه کوچک تر از نخود هست لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام به شما
      غالبا جای نگرانی نیست
      تداوم داشت پیگیری نمایید.

      پاسخ
  4. سلام ودرود.آقای دکتر من ۲۰سال پیش مجرای گوشی پرده ی گوش دراثرسیلی پدرم سوراخ شده وبه مرورزمان عفونت کرده تادچاراستخوان خوره شدم .سپس توسط دکتر ابولحسن قیصری جراحی شدم درطی حدودعمل ۸ساعته .حالا پشت لاله ی گوشم که مشکل داشت به اندازه ی یک عدس التهاب چرکین بوده که خودم تخلیه کردم وخوب شد .حالا گوشی که مشکل نداشت دنبل چرکین زده پشت لاله گوش .میخاستم بدونم خطرناکه یا مشکل خاصی نداره

    پاسخ
    • سلام به شما
      بهتر است که معاینه حضوری انجام شود و سی تی اسکن و نوار گوش مفید است.

      پاسخ
  5. سلام من هم امروز پشت گوشم یه برآمدگی حس کردم و وقتی لمسش میکنم خیلی درد میگیره نمی‌دونم باید چیکار کنم؟!🤦🤷

    پاسخ
  6. سلام من هم امروز پشت گوشم یه برآمدگی حس کردم و وقتی لمسش میکنم خیلی درد میگیره نمی‌دونم باید چیکار کنم؟!🤦🤷

    پاسخ
  7. سلام خسته نباشید
    آقای دکتر من ۱۸ سالمه و از وقتی یادمه دو توده غضروف ماننده به طور متقارن در پشت دو گوش هم دارم آیا مشکل جدی هست و باید پیگیر آن باشم؟

    پاسخ
    • سلام به شما
      عموما مسائلی که طولانی مدت با فرد همراه است نیاز به اقدام خاصی نیز ندارد. پس موردی نداشته و جای نگرانی نیست.

      پاسخ
  8. سلام دکتر من از بچگی پشت گوشم روی برامدگی جمجمه یک غده نرم و قابل حرکت داشتم و بدون درد چکار باید کنم؟

    پاسخ
    • سلام موردی ندارد و نیاز به اقدامی نیست

      پاسخ
  9. سلام دکتر دوسال هست که یک برآمدگی تو قسمت پشت و پایین گوشم ظاهر شده فکر میکردم بر اثر خوردن یخ و عفونت گلو ایجاد شده و رفع میشه ولی نرفت و مونده. درد نداره و نرم هست و یکم قرمزه ولی به نظرم عمیقه رو پوست اون قسمت هم یک خال دارم که نگران عوارض جراحی برای برداشتن این کیست تو اون قسمتم یک بارهم خودم زخمیش کردم تا تخلیه بشه ولی بازم همونطوری موند لطفا بگید چه تشخیصی دارید و چاره اش چیه?

    پاسخ
    • با سلام، با سونوگرافی و در صورت لزوم با ام ار ای پیگیری نمایید . احتمالاً نیازمند برداشتن باشد

      پاسخ
  10. سلام دکتر
    من یدفعه نمیدونم دقیق کجاست ولی بدون هیچ علامتی و رنگی و جوشی هیچی پشت گوش قسمت پایین،نزدیک فک ولی نه خود فک .فکر کنم مربوط به گوشه.نمیدونم ولی خیلی درد میکنه .هیچ قرصیم روش تاثیر نداره تو یک روز .تیر مداومه …این چیه .لطفا بهم بگید ،لطفاااا

    پاسخ
    • سلام. وفتی شما خودتون نمیدونید دقیقا کجاست از راه دور چطور جواب بدیم😃. حضوری یا از سیستم مشاوره آنلاین استفاده نمایید

      پاسخ
  11. سلام دکتر یکماهه ک نردیک گوشم یه چیزی مثل جوش خیلی بزرگه که وقتی انگشم رو روش فشار میدم دردمیگیره به تازگی هم بزرگتر شده بنظر شما چیکارباید کنم؟

    پاسخ
    • سلام. سونوگرافی می تواند کمک کننده باشد

      پاسخ
  12. سلام اقای دکتر من تقریبا یک سال که یک غده چربی پشت گوشم دارم ولی طی این چند روز بزرک شد ودرد هم دارم، به نظر شما من باید چکار کنم ایا عمل جراحی کنم یا با دارو مداوا میشه

    پاسخ
    • سلام
      اگر با یک هفته داروی آنتی بیوتیک مثلا کواموکسی کلاو بهتر نشد شاید بهتر باشد جهت بررسی و احتمالا برداشتن اقدام نمایید

      پاسخ
  13. سلام و خسته نباشید چند روزیست در گوشم چند تا دونه زده که خیلی درناکن و به نظر دارن بزرگ و چرکی میشن چندبار اب گرفتم شستم بهتر بشه نشد امروز در پشت گوشم جای استحوان احساس برامدگی خیلی کوچیک تر از نخود رو میکنم که اون برامدگی درد نداره ولی سفته فقط اون دونه ها درد دارن ایا خطرناکه و نیاز به درمان خاصی داره ؟ قبلا هم داخل گوشم دانه میزد دکتر گفته بود چون پوست گوشم حساسه اینجوری ولی ایندفعه یه مقدار درد زیادی داره و اینکه من زیاد توی گوشم اب میره ولی یکم تکون میدم زود خارج میشه ایا این برامدگی پشت گوشم خطرناکه؟

    پاسخ
    • سلام. جای نگرانی نیست

      پاسخ
  14. سلام وقت بخیر امروز متوجه شدم درقسمت نرم گوشم که استخوان هم نداره یه چیزی به انداره ساچمه خیلی کوچیک حس میکنم با دستم و دست میزنم درد میگیره ی مدتی استرس داشتم و الان خوب شدم اما این گوشم نگرانم کرده

    پاسخ
    • سلام. موردی ندارد

      پاسخ
  15. سلام من یه سه سالی هست یه دونه زیر گوشم درومده که سفت و حرکت نمیکنه و هر سال هم داره بزرگ تر میشه الان اندازه گردو شده به نظر شما باید چیکار کنم

    پاسخ
    • سلام. با سونوگرافی بررسی شود

      پاسخ
  16. سلام..یه چند ماهیه پشت گوشم یه غده ایجاد شده ک درد نداره و ب ندرت اگ دستم بهش بخوره خارش کمی داره لازمه اقدامی کنم؟ضمن اینکه روی باسنم هم چند سالی هست یک غده سیاه رنگ هست ک سفته و اگر دستم بهش بخوره خارش زیادی داره آیا اینها بهم ربط داره؟

    پاسخ
    • سلام. خیر

      پاسخ
  17. سلام آقای دکتر

    پایین گوش دختر دوساله ام بعد از یک هفته سرماخوردگی متورم شده که سفت هست

    در هفته اول آموکسی کلاس مصرف کرد که سایزش کوچک شد اما هنوز سفته.

    در هفته دوم داشت کوچک میشد که دوباره سرما خورد و تورم دوباره بزرگ شد.

    این تورم خطرناکه؟ تا چند هفته مجاز به مصرف آموکسی کلاو هست؟
    درمان غیر از عمل وجود داره؟
    متشکرم

    پاسخ
    • سلام. در این سن شایع بوده و خطری ندارد

      پاسخ
  18. سلام وقتتون بخیر..دختری۱۶ساله هستم وچندروزی پشت گوشم یه ذره ورم داره که مثل جوشه اماقرمزنیست وفشارش میدم یکم دردمیگیره به نظرتون مشکل چیه؟

    پاسخ
    • سلام باید به صورت دقیق تر بررسی شود. برای هماهنگی جهت مراجعه به مطب با شماره های (۰۲۱) ۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۲۲۰۷۹۶۲۴ تماس بگیرید

      پاسخ
    • سلام الان بهتر شدین؟

      پاسخ
  19. سلام وقتتون بخیر من پشت گوشم یک برامدگی دایره مانند پیدا کردم که تازه یک روزه متوجه شدم وقتی دست میزنم درد میکنه

    پاسخ
    • سلام. موارد اینچنین غالبا موقت هستند و التهابی . سفالکسین ۵ روز بخورید
      در صورت تداوم یا رشد به پزشک مراجعه نمایید
      با پزشک متخصص مغز و اعصاب مشاوره داشته باشید

      پاسخ
  20. سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    من دختری ۲۷ساله هستم به مدت هشت ساله یه غده به اندازه ۱۹میلی در پشت گوشم هست فقط با فشاردادن و سرماخوردگی درد میگیره و اندازش هم ثابت مونده چندباری ب دکتر مراجعه کردم فقط انتی بیوتیک دادن که بی اثر بوده لطفا راهنماییم کنید

    پاسخ
    • سلام. در صورت هرنوع شک می توان نمونه برداری سوزنی را پیشنهاد داد

      پاسخ
  21. سلام من۱۷سالم چند وقتی هست که یه برآمدگی پشت گوشم دراومد به دکتر مراجع کردم گفت باید عمل بشه خواست ببینم علمش چطور خطر ناک

    پاسخ
  22. سلام آقای دکتر وقت تون بخیر یه سوالی داشتم من یه پسر ۱۷ ساله هستم یه نزدیک به یک سالی میشه که یه غده کوچک در پشت دو تا گوشم وجود دارد که یکی از آن ها خوب شده است و یکی دیگه هم نصف شبی انقدر یه دفعه تو خواب درد گرفت که بیدارم کرد به نظر تون چیکار کنم پدر و مادرم هم میگن چیزی نست خوب میشه؟

    پاسخ
    • سلام. ادامه نظر پدر و مادر و مشورت با یک پزشک از نزدیک

      پاسخ
      • با عرض سلام
        آقای دکتر من گوشم رو سوراخ کردم ولی گویا عفونت کرد بعد ۴ روز متوجه شدن در راستای گوشم روی گردنم یه غده دراومده که درد هم میکنه، میخواستم بدونم اینا بهم ربط دارن، باید چکار کنم

        پاسخ
        • سلام. بهم می تواند مرتبط باشد. داروی آنتی بیوتیک و پماد آنتی بیوتیک موضعی استفاده شود

          پاسخ
  23. سلام.خدا قوت. من ۲۱ سال پیش دوتاپرده گوشم در اثر عفونت پاره شد و توده ای پشت گوشم شکل گرفت که شبیه استخوان بود. و فقط زمان هایی که عصبی بودم درد میگرفت.اما الان بدون اینکه حتی لمسش کنم درد میگیره انگار یکی سوزن داره فشار میده به توده. کل پشت سرم همراه گردنم درد میکنه.همچنین انگشت پام هم بی حس شده. لطفا راهنمایی بفرمایید که باید عمل بشه؟ یا مورد خاصی داره میشه این توده؟

    پاسخ
    • با پزشک گوش و حلق و بینی جهت معاینه حضوری هماهنگی نمایید
      (۰۲۱) ۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۲۲۰۷۹۶۲۴

      پاسخ
  24. سلام من ۱۷ سالمه چند ماه پیش بخاطر گره هایی که پشت گوشم بود به دکتر مراجعه کردم که گفتن لنفادنوپاتی عفونی هستش و برام قرص آنتی بیوتیک تجویز کردن بعد از دو هفته سایزشون کوچیک تر شد ولی کاملا از بین نرفتن و اینکه الان احساس میکنم تعدادشون توی گردنم دارن زیاد میشن و کف سرم جوش میزنه و بعضی وقتا هم زیر بغلم درد میگره خاستم بدونم که خطرناک هست؟👧

    ممنون میشم از پاسخگوییتون

    پاسخ
    • سلام. سونوگرافی پیشنهاد می شود

      پاسخ
      • سلام من یه پسر ۳ ساله دارم دوماهه پشت گوشش انداخته نخودی در اومده. بردم دکتر احتمال داد که کیست باشه. همون اندازست هیچ تغییری نکرده . هیچگونه علائمی نداره مثل تب یا چیز دیگه ای . آیا کیست اصلا درمانی داره؟

        پاسخ
        • سلام با توضیح شما نیاز به اقدامی نیست. پیگیری با پزشکتان توصیه می شود

          پاسخ
          • سلام ببخشی من نزدیک چند ساله ی چیزی اندازه نخود پشت گوشم درمیاد بعد انقدر درد داره ک میزنه ب گلوم نمیتونم چیزی بخور بنظرتون علتش چیه

          • سلام. جهت بررسی از نظر غدد لنفاوی عفونی سونوگرافی می تواند مفید باشد. مسکن و یک هفته آنتی بیوتیک هم خوب است

  25. سلام آقای دکتر خواهش میکنم جواب بدید.
    پدرم ۶۱ سالشه چند روز پیش یه غده زیر گوشش ظاهر شد و الان هم روی شونش رفت سونوگرافی دکتر گفت باید نمونه برداری کنه یعنی خطرناکه؟؟؟

    پاسخ
    • سلام.
      ان شاالله که نیست. ولی
      نمونه برداری انجام شود تکلیف مشخص می شود

      پاسخ
  26. سلام اقای دکتر ممنون میشم راهنماییم کنین مدتیه که پشت گوشم تیر میکشه پیش دکترم رفتم گفت اونجا که استخونه و اینا یه انتی بیوتیک نوشت فقط .اونم هر ۱۲ ساعت میخورم هنوز بعضی موقع ها درد میگیره.معاینه بینی و گوش هم کرد گفت چرک کرده سینوسام ممکنه به سینوسام ربط داشته باشه؟پس چرا با انتی بیوتیک خوردنم خوب نمیشه 🙁 ممکنه از دندونام باشه اقای دکتر یا باید برم ام ار ای چیزی بدم

    پاسخ
    • سلام بررسی سینوس با آندوسکوپی و سی تی اسکن قابل انجام است

      پاسخ
  27. سلام آقای دکتر
    من دچار سردرد شده بودم رفتم ام آر آی مغز و گردن انجام دادم تو جوابش چیز خاصی نبود
    فردای ام آر آی یه توده پشت گوشم حس کردم خیلی حساس شدم
    اگه چیز بدی باشه توی همون ام آر ای نشون میده ؟

    پاسخ
    • سلام. بنظر نباید جای نگرانی باشد. با پزشکتان حضورا مشورت نمایید

      پاسخ
  28. سلام من آبله گرفتم و خیلی وقته خوب شدم ولی پشت گوشم باد کرده یه سمت کم هست و یه سمت زیاد نمیدونم چیست درد هم ندارع ولی جای که کم هست دو جاش زده یعنی چی هست آقای دکتر

    پاسخ
    • سلام. انجام سونوگرافی مفید است

      پاسخ
  29. سلام آقای دکتر
    من بعد سوراخ کردن گوش
    پشت یکی از گوشیم ۳ تا غده احساس کزدم ک فقط یکی از غده ها در صورت دست زدن یکم درد میگیره
    دکتر هم رفتم معاینه کرد گف چیزی نیس و سفالکسیم داد ک ی هفته بخورم
    بعد ی هفته کوچیک شد ولی بعد اینکه گوشواره انداختم دوباره به اندازه اولیه برگشته
    یعنی بخاطر عفونته؟ خطرناک نیس؟چیکار باید. بکنم ک کاملا خوب بشه؟🙏🏼

    پاسخ
    • سلام. نیاز به اقدامی ندارد

      پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *