۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۰۲۱-۲۲۰۷۹۶۲۴
تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو شرقی، پلاک 78، ساختمان سعادت، واحد 4
دکتر صالح محبی / جراحی جمجمه / هزینه جراحی قاعده جمجمه و عوامل موثر بر آن
مدت زمان مطالعه ۵ دقیقه

هزینه جراحی قاعده جمجمه و عوامل موثر بر آن

هزینه جراحی قاعده جمجمه با توجه به پارامترهای مختلف برای هر فردی متفاوت است. جراحی‌های قاعده جمجمه به منظور خارج کردن توده، تومور، ضایعات و شکستگی‌های کف جمجمه انجام می‌شوند. جراحی قاعده جمجمه در دسته سخت ترین و طولانی ترین جراحی‌های مغز قرار دارد که بنا به مشکل هر فردی هزینه های آن متفاوت است در ادامه این مقاله عوامل موثر بر هزینه جراحی قاعده جمجمه را بررسی می کنیم.

هزینه-جراحی-قاعده-جمجمه

عوامل موثر بر هزینه جراحی قاعده جمجمه

هزینه جراحی قاعده جمجمه با توجه به نوع مشکل و شرایط بیمار تعیین می‌شود. عوامل مهمی در هزینه نهایی جراحی تاثیرگذار هستند که در ادامه به فاکتورهای موثر بر هزینه اشاره خواهیم کرد:

هزینه تصویر برداری

پیش از انجام جراحی قاعده جمجمه لازم است برای تشخیص و انتخاب نوع درمان، انواع تصویربرداری انجام شود بویژه تصویر برداری با MRI، MRS که هر کدام هزینه قابل توجهی را شامل می‌شوند و در نهایت بر هزینه جراحی قاعده جمجمه اثر گذار هستند.

هزینه آزمایش‌ها

یکی دیگر از عوامل موثر بر هزینه جراحی قاعده جمجمه انجام انواع آزمایش‌های هورمونی است. همچنین برای انجام این جراحی آزمایش‌های مربوط به مایع مغزی نخاعی، و آزمایش‌های خونی در گزارش های پزشکی و معاینات مورد نیاز هستند.که بر حسب نیاز هر بیمار متفاوت است

هزینه ویزیت و مشاوره

تعرفه‌‌های ویزیت و مشاوره بخشی از هزینه جراحی قاعده جمجمه را شامل می‌شود. البته برخی مراکز درمانی هزینه ویزیت و مشاوره را مطابق تعرفه‌‌های قانونی نظام پزشکی برای بیماران محاسبه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: هزینه جراحی سینوس

نوع تومور و محل قرارگیری

هر تومور با توجه به محل قرار گیری روش‌های جراحی مخصوص به خود را دارد و جزییات فنی متفاوتی برای جراحی می‌طلبد وهزینه های آن بسته به امکانات فنی و پرسنلی مورد نیاز متغیر است.

هزینه های ایمپلنت و غضروف

برخی از جراحی های جمجمه نیازمند استفاده از ایمپلنت یا پیوند غضروف هستند که با توجه به مشکل هر فرد استفاده از آن ها متفاوت است و از پیش نمی توان تعیین کرد بنابراین با وجود انواع مختلف از ایمپلنت ها و قیمت های متفاوتی که هر کدام دارند هزینه جراحی قاعده جمجمه تغییر می‌کند.

ایمپلنت‌های سیلیکونی را می‌توان طراحی کرد و در ابعاد مختلف تهیه کرد. اما از ایمپلنتهای فلزی معمولا در مواقعی که جمجمه بیمار قبلا  جراحی شده باشد استفاده می ‌شود.

مدت زمان جراحی

یکی دیگر از عوامل موثر بر هزینه جراحی قاعده جمجمه مدت زمان انجام جراحی است هر چه نوع عمل با توجه به مشکل بیمار پیچیده‌تر باشد هزینه پرداختی بیمار افزایش پیدا می‌کند.

تعداد جراحی

برخی بیماران ممکن است برای رفع مشکلات خود چندین بار تحت جراحی ناحیه جمجمه قرار گیرند بنابراین تعداد عمل های مورد نیاز در هزینه جراحی قاعده جمجمه تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: هزینه جراحی زیبایی گوش

دستمزد پزشک

دستمزد پزشک یکی از عوامل موثر بر هزینه جراحی قاعده جمجمه است زیرا هر پزشکی با توجه به میزان مهارت و تجربه‌ای که در جراحی‌های جمجمه دارد ممکن است دستمزد متفاوتی دریافت کند.

هزینه های بیهوشی

جراحی قاعده جمجمه تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و حضور متخصص بیهوشی به منظور بررسی علائم حیاتی بیمار در حین عمل ضروری است و طبیعت دستمزد کادر بیهوشی به هزینه نهایی جراحی قاعده جمجمه افزوده می‌شود.

هزینه بیمارستان

یکی دیگر از عوامل موثر بر هزینه جراحی قاعده جمجمه؛ هزینه‌های بیمارستانی است که جراحی در آن صورت می‌گیرد. تعرفه‌‌های بیمارستانی با توجه به درجه‌ بندی کیفیت، ارائه خدمات، بیمه درمانی بیمار، خصوصی یا دولتی بودن بیمارستان، نوع اتاق، مدت زمان بستری و… متفاوت است و هر فردی با توجه به شرایط شخصی هزینه متفاوتی پرداخت می‌کند.

هزینه دارو

هر پزشکی پیش از جراحی و پس از آن برای بیمار داروهای تجویز می‌کند که با توجه به قیمت روز افزون آن، بخش قابل توجهی از هزینه جراحی قاعده جمجمه شامل هزینه دارو می‌شود.

بیشتر بخوانید: جراحی زیبایی جمجمه سر

هزینه‌های ثانویه

هر فردی پس از انجام عمل جراحی نیازمند مراقبت های بعد از عمل است تا روند بهبودی تسریع یافته و نتیجه مطلوب حاصل شود اما ایمن مراقبت های هزینه هایی در پی دارد به طور مثال : تغذیه سالم از ملزومات مراقبت های پس از جراحی است و در هزینه تمام شده جراحی قاعده جمجمه تاثیر گذار است.

هزینه-جراحی-قاعده-جمجمه-با-بیمه

هزینه جراحی قاعده جمجمه با بیمه

پرداختی‌های بیمه یکی از مهمترین نکات در هزینه های جراحی قاعده جمجمه است که مورد توجه قرار می‌گیرد. پوشش بیمه نقش حائز اهمیتی در مدیریت هزینه‌های مربوط به جراحی ایفا می کند. 

برخی از بیمه، هزینه جراحی قاعده جمجمه و هزینه داروهای مربوط به آن را تقبل می‌کنند. اما برخی از بیمه‌ها تنها بخشی از هزینه ها پرداخت می کنند. این جراحی در دسته جراحی های پر هزینه است بنابراین پوشش بیمه، نقش تاثیرگذاری بر هزینه‌های مربوط به آن خواهد داشت.

سوالات متداول

نتیجه گیری

هزینه جراحی قاعده جمجمه یکی از مهمترین دغدغه‌های بیماران است اما این هزینه ها به عوامل که در این مقاله به آن اشاره کردیم بستگی دارد و در صورتی که می‌خواهید، هزینه‌های کمتری برای انجام عمل پرداخت کنید، می توانید از شرایط بیمه استفاده کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۳.۵]
دکتر صالح محبی

دکتر صالح محبی

فلوشیپ جراحی قاعده جمجمه از آلمان
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی قاعده جمجمه و سرطان (مرکز پزشکی هانوفر MHHو مرکز علوم اعصاب هانوفر INI)
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال ۱۳۹۵
دکترای تخصصی علوم اعصاب بالینی (PhD)- دانشگاه علوم پزشکی تهران (پروژه مشترک ایران- آلمان)
مدرک برد تخصصی گوش حلق بینی-جراحی سر و گردن از دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۳۸۲-۱۳۸۶
برچسب ها:
مقالات مرتبط
جراحی زیبایی جمجمه سر

جراحی زیبایی جمجمه سر

جراحی زیبایی جمجمه سر "کرانیوپلاستی" نیز نام دارد این جراحی به منظور بهبود و اصلاح بدشکلی و ناهنجاری‌های جمجمه انجام...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *